NaaktModelSchilderen

Workshop Naaktmodel Schilderen

Wat is er nou leuker dan een vriend, vriendin, collega of familielid met trouwplannen, te verrassen met een vrijgezellenfeestje, een workshop Naaktschilderen met gezellige muziek en een heerlijk borreltje? Ook is dit een leuk idee als het om een verjaardag, jubileum of iets anders gaat.

Dit evenement organiseer ik in mijn huiselijke atelier op een prachtige locatie aan de statige Heemraadssingel 235 in Rotterdam. Eventueel is het ook mogelijk om dit op een andere door u gewenste feestelijke locatie te organiseren als dit wenselijk is. Bij de workshops die ik in mijn atelier aanbiedt zijn de kosten van het materiaal, de drankjes en snackjes altijd inbegrepen.

De workshops zijn vaak in een leuk thema die past bij de datum en tijdstip waarop deze plaatsvindt. Dat kan zijn seizoensthema's zoals de lente, zomer, herfst en winter, maar kan ook nog specifieker: Valentijnsdag, kerst, carnaval,  of dat het model gekleed gaat als een bepaald type man of vrouw zoals de melkboer, superman, de skileraar, sexy cowboy, een diva, cancandanseres of een filmster, en ga zo maar door. Het model kan opkomen als verrassingselement als de bruid of bruidegom in spe, de jarige of jublaris nog van niks weet....

 

Kosten: (hoe meer deelnemers, hoe voordeliger het wordt)

€ 40,- ex btw p.p. (bij een groep van minimaal 5 tot 9 personen)    
€ 35,- ex btw p.p. (bij een groep van minimaal 10 tot 14 personen)                              € 30,- ex btw p.p. (bij een groep van minimaal 15 tot 19 personen)                             € 25,- ex btw p.p. (bij een groep van minimaal 20 tot 24 personen)                             € 20,- ex btw p.p. (bij een groep van minimaal 25 tot 30 personen)   

 

Modelkosten: (vast)

€ 50,- inhuren van een mannelijk of vrouwelijk model         

 

Vervoerskosten: (indien van toepassing)

€ 25,- vaste vervoerskosten                                                                                      (als de workshop op een andere locatie plaatsvindt binnen Regio Rotterdam)

€ 25,- vaste vervoerskosten + kilometer bijtelling (benzinekosten)                              (als de workshop op een andere locatie plaatsvindt buiten Regio Rotterdam)

 

Vele andere of extra wensen, zijn natuurlijk ook bespreekbaar: tegen een redelijke meerprijs kan een workshop bijvoorbeeld gecombineerd worden met een lunch, een borrel met speciale hapjes- en/of drankjes, het verrassen met een door u bestelde     taart bij de koffie, of misschien een high tea!

(annuleren van uw optie kan tot uiterlijk één week voorafgaande aan de workshop, anders betaald       u annuleringskosten, c.q. de kosten van het ingekochte materiaal en consumpties)